Zó reageren de kinderen van Peter Gillis op nieuwe vlam Wendy

Peter Gillis heeft de draad na de breuk met Nicol weer opgepakt. Hij geniet nu weer van het leven samen met vlam Wendy van Hout. Maar wat vinden zijn drie kinderen eigenlijk van deze nieuwe vrouw in hun leven?

Kinderen Peter Gillis
© SBS

Voor Shownieuws was Airen Mylene te gast bij Peter Gillis en zijn nieuwe vlam Wendy. Op het vakantiepark sprak ze ook met de drie kinderen van Peter Gillis. Want wat vinden Ruud, Inge en Mark Gillis eigenlijk van hun nieuwe stiefmoeder?

'Ik heb net Wendy mogen ontmoeten', aldus Airen. 'Ja, wij al iets eerder', aldus Mark Gillis. 'Dat klikt goed.' 

Past in de familie 

Ook dochter Inge - die meestal uit de schijnwerpers blijft - heeft een mening over haar nieuwe stiefmoeder. 'Niets mis mee zeggen wij dan', aldus een lachende Inge. 'Past in de familie', vallen broers Ruud en Mark haar in de rede. 'Lekker spontaan, vinden wij', laat Inge weer weten. 'Beiden beentjes op de grond en zelf een hardwerkend ondernemer', vertelt Mark. Iets wat de Gillis-telgen heel belangrijk lijken te vinden. 

Een maatje

Inge vervolgt: 'We vinden het vooral heel erg fijn voor papa dat hij gewoon weer een maatje heeft. En dat hij gewoon weer dingen met iemand kan delen. En als het dan klikt, is dat wel heel fijn.' Mark kan ook laten weten dat Peter flink ongelukkig is geweest na de breuk met ex Nicol. Inge beaamt dat haar vader meer in zichzelf was gekeerd de afgelopen weken. Maar nu lijkt hij er weer bovenop te zijn gekomen. 

Pleziertjes

De drie kids van Peter wensen hun vader dus al het geluk én veel plezier met zijn Wendy. 'Vooral dat plezier hè', grapt Mark nog. 'Want als mijn vader weg is met de camper, dan hebben wij het fort voor onszelf. Lekker op vakantie, pap!' 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!