Zo reageren BN'ers op terugkeer Acda en de Munnik

Verschillende BN'ers zijn maar wat blij met de terugkomst van muzikaal duo Acda en De Munnik. In de showbizzwereld reageren dan ook meerdere collega's op de comeback van de twee.

Simon Keizer
© Brunopress

Suzan & Freek

Het duo Suzan & Freek is daar een groot voorbeeld van. Zij zijn namelijk enorm blij met de terugkomst van Acda en De Munnik in de muziekwereld, vooral nu Nick & Simon ermee stoppen. Op Instagram verwelkomen Suzan Stortelder en Freek Rikkerink het duo terug in '(uitstervend) duo-land'. 

'Zeer attent dat jullie het evenwicht in (uitstervend) duo-land behouden nu Nick en Simon er mee stoppen...', schrijven de twee. 'Laat ons niet in ons eentje (of tweetje). Welkom terug Acda en De Munnik.'

De tekst gaat verder onder de post. 

Instagram - Suzan & Freek
© Instagram - Suzan & Freek

Simon Keizer

Ook Simon Keizer is blij te horen dat Thomas Acda en Paul de Munnik als muzikaal duo terugkeren. Op Instagram schrijft de Volendamse zanger dat hij zich altijd goed kon herkennen in de muziek van de artiesten.

'Zonder dat ze het zelf wisten schreven en zongen Thomas Acda en Paul de Munnik al hun liedjes voor en over mij', schrijft Keizer op Instagram. 'Toen zij stopten, stopte een stukje jeugd van mij met bestaan. Des te groter is de vreugde dat zij weer samen een avontuur aangaan!'

Instagram - Nick & Simon
© Instagram - Nick & Simon

Bron: ANP, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!