Zó hebben de BN'ers Pakjesavond gevierd

Nick en Kirsten Schilder

Ook veel bekende Nederlanders vieren maandagavond sinterklaas. Op sociale media worden foto's van de pakjesavond gedeeld, met vaak blije commentaren.

 

Nick Schilder deelt een foto van hemzelf en zijn gezin. Op de foto is te zien dat het gezin aan een tafel vol cadeautjes zit. 'Wat een heerlijke avond. Pakjesavond bij ons thuis', schrijft de Volendammer bij de foto, die is genomen in Volendam. Ook Jan Smit viert sinterklaas in het Noord-Hollandse vissersdorp. Op de foto zijn twee boeken te zien. 'Heerlijk avondje is gekomen…', schrijft de zanger.

 

Zweedse Pakjesavond

Cabaretier en Slimste Mens-winnaar Jasper van Kuijk viert het sinterklaasfeest in Zweden, waar hij recent heen emigreerde. 'De maan scheen door de bomen terwijl de makkers wild door het tuinhuisje raasden op zoek naar de cadeaus die de pieten tóch helemaal naar Zweden waren komen brengen', constateert hij blij bij een idyllische foto.

Ook Jim Bakkum, Nicolette van Dam, Kimberly Klaver en Monique Westenberg hebben gisteren een fijn avondje gevierd met hun kids. 

Dag hoor!

Acteur Stefan de Walle, die goed contact heeft met de goedheiligman, deelt op pakjesavond op Twitter een boodschap namens de Sint. '#Hallootjes lieve mensen, namens#Sinterklaas een heerlijke#pakjesavond toegewenst… of indien eerder gevierd, dan bij dezen alsnog!!', schrijft De Walle. 'Het was me weer een eer en een genoegen. Tot volgend jaar en#Daghoor#Sint.'

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.