Zo had het kindje van Kim Feenstra geheten als het een meisje was...

Door Redactie
Zo had het kindje van Kim Feenstra geheten als het een meisje was...

Het duurde even (via ivf), maar in oktober vorig jaar kwam de grootste wens van Kim Feenstra uit. Zij en haar vriend Stanley Tailor werden ouders van Brooklyn Baby Tailor. 

Een zoontje. 

Naam meisje

Als het meisje was geworden, lag de naam ook al klaar. Zo verklapt ze via haar stories op Instagram. De twee wilden het geslacht absoluut niet weten, dat was een verrassing. Maar de meisjesnaam was al wel bekend. 

Zelfde naam

Tromgeroffel...ook Brooklyn. Eigenlijk niet zo heel erg verrassend, want eerder verklapte ze al aan Story dat de twee één naam hadden, of het nu een jongetje of een meisje zou worden.

Brooklyn

Feenstra: 'Toen Stanley en ik net samen waren, hadden we het al over kinderen en wisten we ook meteen een naam. En die is het geworden.' Hoe ze op deze naam kwamen? 

Bruisende plek

'Ik heb vroeger in New York gewoond en ik was heel vaak in Brooklyn te vinden. Ik vind Brooklyn echt een bruisende plek. Het is edgy, rauw, stoer, lief, creatief. En ik vond de naam altijd heel erg tof', aldus Feenstra.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.