• Volendam

Zo geniet bekend Nederland van een rondje op het ijs

Door Redactie
Zo geniet bekend Nederland van een rondje op het ijs

Heel schaatsend Nederland zat afgelopen week in spanning af te wachten of we het ijs op konden. Ook onze BN'ers stonden te popelen om de ijzers onder te binden. Gelukkig was het ijs eindelijk dik genoeg en werden de schaatsen uit de kast getrokken.

Jan Versteegh 

Jan was er helemaal klaar voor. Met outfit en al liet hij op zijn Instagram weten dat hij alleen maar vrolijke mensen tegenkwam. 'De zon schijnt. Windstil. It giet oan!', schrijft hij bij de foto met een grote glimlach. 

De tekst gaat verder onder de foto

Suzan en Freek 

Ook Suzan en Freek stralen van oor tot oor op het ijs. Ze hebben hun schaatskunsten aan iedereen op de Loosdrechtse Plassen getoond. Het stel vindt het een prachtig gezicht. 'Jaaaaaaa wat een paradijs!!' 

De tekst gaat verder onder de foto

Sander Hoogendoorn 

De 3FM-dj plaatst een foto in actie. Met zijn zonnebril op, is hij helemaal klaar voor een zonnig ritje op het ijs. Snel is hij ook nog, bij de foto laat hij weten een 'baanrecord' te hebben gehaald.

De tekst gaat verder onder de foto

Winston Gerschtanowitz 

Winston maakte wel iets heel bijzonders mee. Op zijn Instagram plaatst hij een video op het ijs met een prachtige zonsondergang. Alleen gaat het wel een bijna mis want, 'Jezelf filmen op het ijs is echter geen goed idee,' aldus Winston. 

De tekst gaat verder onder de foto

Kees Tol 

Het lijkt wel of Kees een uitje naar de Noordpool heeft gemaakt, maar niks is minder waar. Hij staat gewoon op het IJsselmeer. Bij de foto grapt hij op zoek te zijn naar ijsberen en dat het ijs wel 4,5 cm dik is. Maar ondanks de kou vindt hij het een 'heerlijke dag'. 

De tekst gaat verder onder de foto

Nog even genieten

Helaas is het ijsplezier maar van korte duur. De verwachting is dat het vanaf maandag weer gaat dooien. Maar niet getreurd, dit weekend kunnen we nog met de schaatsen aan het ijs op en genieten van de sneeuw. 

Bron: Het Parool & Instagram Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.