• Liefde

Zó gaat de bruiloft van André Hazes en zijn Monique eruit zien!

Door Redactie
Zó gaat de bruiloft van André Hazes en zijn Monique eruit zien!

Monique Westenberg en André Hazes leven op een roze wolk. De zanger ging afgelopen ein-de-lijk voor zijn meisje op een knie. De twee weten al hoe hun dag eruit moet zien. 

Dat vertelt de zanger dinsdag in de 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Samen kiezen

Hazes: 'We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.'

Snel trouwen

De twee willen heel graag heel snel in het huwelijksbootje stappen. Als mensen lang wachten vindt de zanger maar stom. 'Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk. En dan het liefst op een locatie waar het lekker warm en tropisch is.

De dag

'Met 's middags lunchen op het strand en 's avonds een dj. Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan.' Maar wat en wanneer weten de twee nog niet. Dat is nu onzeker door de coronacrisis. 

Echte liefde

De zanger vertelt verder dat er behoorlijk wat geld geboden is door media om een plekje te bemachtigen op de grote dag. Naar eigen zeggen zo'n 20.000 euro. Maar dar moet Hazes niets van weten. 'Het is een liefdesding, dan ga je toch niet aan centjes denken.'

Bron: Radio 538 Beeld: Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.