• GTST

Zo bescheiden woont Ruud Feltkamp

Door Redactie
Zo bescheiden woont Ruud Feltkamp

Onlangs was Ruud Feltkamp voor het laatst te zien in GTST. Met zijn broer Pim richt hij zich nu volledig op hun bedrijf, dat een groot succes is. Het geld komt met bakken binnen! Toch weigert Ruud een luxeleven te leiden...

Insiders zeggen dat Ruud in een jaar tijd miljonair is geworden, maar zo leeft hij niet. Onlangs heeft hij voor 327.000 euro een driekamerappartement gekocht in Amsterdam-Noord en Ruud zegt dat hij altijd bescheiden zal blijven. ‘Dat zit in mijn karakter.’ En: ‘Geld is toch niet belangrijk? Waarom moet het altijd over geld gaan?’ Vrienden van de acteur, die twaalf jaar lang in GTST de rol van Noud Alberts speelde, denken dat hij in zijn nieuwe appartement eindelijk gaat samenwonen met zijn vriendin Michelle van Stek. De twee hebben nu zes jaar een relatie, maar het kwam er tot nu toe niet van om te gaan hokken.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Zo bescheiden woont Ruud Feltkamp

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders