Zó beleven Maxime Meiland en Leroy eerste nachten in nieuwe 'droomhuis'

Maxime en Leroy
© BrunoPress

Maxime Meiland, partner Leroy en de kids hebben samen de eerste nachten doorgebracht in hun nieuwe 'droomhuis'. In een interview met Shownieuws vertelt het stel hoe ze deze nachten ervaren hebben, in het nieuwe optrekje ter waarde van 1,2 miljoen euro. 

Volgens Maxime voelt het allemaal nog onwerkelijk. Ondanks dat er nog het een en ander moet gebeuren, wil het gezin nooit meer uit dit huis weg. 'We zijn heel moe, we hebben een aantal drukke dagen achter te rug. We zien er allemaal ook niet uit, ik ben blij als ik op de bank zit', vertelt Maxime met een lach op haar gezicht. 

Heftig

Leroy geeft toe het allemaal erg heftig te vinden. 'We hadden een week de tijd, maar toch hebben we meer gedaan dan dat we dachten eerst te zouden doen. We hebben overal behang eraf gehaald, alles geschilderd, er ligt een nieuw tapijt boven, ook beneden is er geschilderd en de vloer is nog gedaan. Dus dat is best heel veel', vertelt hij aangeslagen. 'Ik ga nooit meer verhuizen, ben er helemaal klaar mee.'

Nieuw huis Maxime Meiland
© Edwin Smulders

Het nieuwe stulpje van Maxime Meiland.

Gelekt

Eind oktober 2022 werd al bekend dat Maxime en Leroy hun oog hadden op een nieuw stulpje. Maar Maxime voelde zich flink belazerd door iemand uit haar omgeving. Er is privé-informatie naar buiten gekomen die ze maar aan een heel klein groepje mensen heeft verteld. 'We balen er heel erg van dat er een lek zit zó dichtbij ons.' Het was totaal niet de bedoeling dat dit naar buiten kwam, maar toch ging een juicechannel ermee aan de haal. De Chateau Meiland-ster snapte er niks van. 'Dat is nog helemaal niet rond', briest ze in Radio 538, waar ze destijds een reactie gaf.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!