Zijn Richelle en Maarten dé tennismatch van dit seizoen?

Gisteravond trapte dan eindelijk het nieuwe seizoen van Married at First Sight af.

MAFS Maarten en Richelle
© Still Videoland

En hoé: Nicole en Martijn bleken namelijk gemeenschappelijke vrienden te hebben! In deze nieuwe aflevering bleef dat dan ook niet onbesproken. 

Ondanks dat het huwelijksfeest losbarst bij Martien en Nicole, blijven de gasten maar praten over het toeval. De gemeenschappelijk vrienden, ook wel de Bossche Meisjes genoemd, hebben op Ibiza hun uiterste best gedaan om de twee nieuwe geliefden niet samen te brengen. Wat iedereen ook van dit voorval vindt: het feest barst na een lang diner met meerdere speeches behoorlijk los. 

Kritisch wensenlijstje

Het MAFS-sprookje begon gisteren ontzettend goed: nog nooit zo vlot gingen we door een aflevering heen. Maar helaas trouwde er in aflevering 2 van dit seizoen alweer niemand. Wel werden de kritische Maarten en Richelle voorgesteld aan de kijkers thuis. Maarten beschrijft zichzelf als kritisch en wil graag een huisje, boompje, beestje starten met ‘een echte dame’: slank, lang en blond haar en een sportief uiterlijk. Een aardig wensenlijstje, maar gek genoeg voldoet Richelle er helemaal aan. 

Tennismatch

Maarten is fervent tennisser en laat nou Richelle ook al sinds 6-jarige leeftijd een balletje slaan. Gaat dit dan toch de tennismatch van het seizoen worden? Al hangt er wel een donderwolkje boven de tennisbaan: beide deelnemers hebben een eigen huis gekocht waar ze erg trots op zijn. Richelle heeft nog wel plek in haar enorme stulpje voor een partner, maar Maarten ziet zichzelf niet meer weggaan uit zijn droombuurt. Als dat maar goed gaat…

Schatje

Maar ook bij François en Wilfred kan de afstand nog wel eens de boosdoener worden. Beide mannen vonden het een grappige gedachten dat hun toekomstige partner wel eens uit de buurt kon komen. Dat zal een flinke teleurstelling kunnen worden. Gelukkig is daar de moeder van François, Wies. Zij is niet alleen dol op haar zoon, maar ook op de bruiloft. Het is namelijk de perfecte gelegenheid om even te ‘shoppen’ en een ‘mooie jurk uit te kiezen’. Wat een schatje, zo vindt ook ook François. Het is te hopen dat hij dadelijk een ander koosnaampje heeft voor zijn aanstaande vent.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!