• Showbizz

Zijn drank en drugs de reden geweest voor relatiebreuk Hans Klok en ex Frank?

Door Redactie
Zijn drank en drugs de reden geweest voor relatiebreuk Hans Klok en ex Frank?

Exen Hans Klok en Frank Gutteling eten met elkaar een hapje in het spraakmakende realityshow Eating With My Ex: Going Dutch op discovery+. Eerder kwamen we er al achter waarom Hans na Frank alleen maar jongere partners heeft gehad. Maar wat is nou eigenlijk de reden waarom de twee na maar liefst zeventien jaar uit elkaar zijn gegaan?

Als de vraag 'hebben te veel feestjes, drank & drugs onze break-up veroorzaakt', antwoordt Frank twijfelend: 'Ja, ja, ja... Het heeft wel meegespeeld denk ik. Hij kaart dan ook een pijnlijk puntje aan. 'Wat ik wel heel pijnlijk vond, was dat ik een keer in Las Vegas aankwam na 15 uur vliegen en ik jou kwam afhalen van de show en zei we gaan naar huis. En jij zei: 'We gaan helemaal naar niet naar huis, we gaan het nachtleven in met Pamela Anderson.'' Frank vervolgt: 'Ik zei: 'Hans het is 6 uur 's ochtends, ik trek het niet meer.''

Groene thee

"Ik geloof dat Pamela zich aan het poederen was. Of jij. Of allebei. Dat had er wel wat mee te maken", aldus een lachende Frank. Dat kan hans bekennen. 'We zaten niet aan de groene thee'.

Heilig boontje

'Dus dat was wel een pijnlijk moment waarvan ik dacht, er is wel wat anders aan de hand hier', blikt de ex van de illusionist terug. Maar Frank geeft toe dat hij ook geen heilig boontje was in die tijd. 'Jij had ook wel gehoord dat ik in Amsterdam ook wel eens aandacht probeerde te krijgen van iemand anders. 

Excuses

Aan het einde van het gesprek biedt Hans dan ook zijn excuses aan dat hij Hans bij aankomst zo heeft behandeld. 'Excuses alsnog geaccepteerd', lacht Frank.

Bron: discovery+ | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.