• Anouk

Zien: Zoon Anouk doet moeder na en laat haren millimeteren

Door Redactie
Zien: Zoon Anouk doet moeder na en laat haren millimeteren

In september verscheen Anouk opeens met een gemillimeterde coupe op Instagram. De zangeres werd overladen met complimentjes. Ook de zoon van Anouk lijkt fan te zijn van het kapsel van zijn moeder.

Op TikTok verschijnt de zoon van Anouk - Benjahmin - met een kort koppie. Ook moeder Anouk verschijnt op de video en de twee houden hun hoofden tegen elkaar. 'Hetzelfde kapsel als m’n ma', schrijft de jongen. Anouk deelt vol trots de video op haar Instagram Stories. 'Twinning my son', laat ze weten met een liefdevolle emoji.

De tekst gaat verder onder de posts. 

Zien: Zoon Anouk doet moeder na en laat haren millimeteren

Allergie 

Waarom ging Anouk eigenlijk voor dit korte koppie? Die keuze was niet helemaal vrijwillig. Door haar PPD-allergie kon ze haarverf maar lastig verdragen en moest ze uiteindelijk wel de schaar in haar kapsel laten zetten. 'Ik voelde me daar zó beroerd door, dat ik dacht: ik ga het er af halen', vertelt Anouk in Jinek. 'M’n hele gezicht zette op; je herkent me helemaal niet meer.'

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL William Rutten

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.