• Songfestival

Zien we Davina Michelle volgend jaar als kandidaat op het Songfestival? ‘Het moment moet komen'

Zien we Davina Michelle volgend jaar als kandidaat op het Songfestival? ‘Het moment moet komen'

Het optreden van Davina Michelle tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival was een enorme hit. Veel kijkers willen haar dan ook graag volgend jaar naar het Songfestival sturen om Nederland te vertegenwoordigen. Alleen weet Davina zelf niet of ze dat wel wil. 

Davina Michelle naar het Songfestival

Gisteravond was een schorre Davina te gast bij Beau. Ook Carlo Boszhard – waarmee ze een tijd geleden bij een andere talkshow aanschoof – was aanwezig. Na een terugblik op de intervalact, moet Carlo zijn excuses aanbieden voor een van zijn uitspraken bij Op1. 'Ik ben behoorlijk pittig tegen je geweest laatst. Mijn excuses nog', laat hij rustig weten aan Davina. Daar vloog hij nogal pittig uit de bocht omdat Davina niet gelijk opsprong van geluk toen de presentator haar naar het Songfestival wilde sturen. Ze zag namelijk het wedstrijdelement niet zitten. Toch vergeeft de zangeres hem. 'Ik weet dat zij zo’n performance kan neerzetten', zegt Carlo tegen Beau. En zijn goedbedoelde enthousiasme zag Davina ook.

Nog niet het moment

Ondanks dat er destijds een gevoelig onderwerp werd aangesneden, vraagt de presentator nogmaals of Davina volgend jaar ons land wil vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Maar de zangeres die binnen één avond een nieuwe nummer één hit heeft gescoord is nog niet overtuigd.  'Ik heb er wel hoofdpijn van over gehouden hoor van al die stress, maar het is nog steeds een enorme eer om hier onderdeel van uit te maken', probeert ze er onderuit te komen. 'Ik heb vaker gezegd: het moment moet komen. Voor nu is het misschien nog niet helemaal het moment.'

Complimenten van Mr. Songfestival

Ook Johnny Logan was aanwezig in de studio. Onze eigen Davina kreeg een enorm compliment van Mr. Songfestival. 'Ik vond het prachtig, gefeliciteerd. Het was heel spectaculair', liet hij weten.  Of die opmerking ervoor gaat zorgen dat Davina nogmaals op het grote podium gaat schitteren weten we niet, maar een groter complimentje kon ze bijna niet krijgen.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.