Zien: Virginia van Eck is 50 kilo afgevallen en deelt prachtige transformatie

Zien: Virginia van Eck is 50 kilo afgevallen en deelt prachtige transformatie

Virginia van Eck is enorm gelukkig. Een jaar geleden ontmoette ze haar vriendin Mandy en was de start van haar Gastric Bypass Traject. Het resultaat van die ingreep is inmiddels enorm goed te zien en met trots showt Virginia dan ook haar nieuwe 'ik' op Instagram. 

Transformatie Virginia van Eck

'1 jaar geleden ging ik een traject in waarin ik enorm zou veranderen..,' schrijft Virginia op Instagram. 'Nooit verwacht dat het zo veranderd zou zijn want ook op deze dag 1 jaar geleden leerde ik Mandy kennen. Ik herinner mij nog heel goed dat ik dacht van wat een leuke meid tot ze zei ik ken jou ergens van..'

Grote verandering

Daar schrok de ex van Peter Jan Rens van. 'Op dat moment dacht ik daar heb je er weer 1 als ze maar niet door gaat vragen over wie ik ben en hoe dat is etc... Nooit had ik verwacht dat het mijn leven zo zou veranderen dat ik niet alleen fysiek zou veranderen maar in alle opzichten.'

Gehalveerd

Virginia vertelt trots verder over haar afgelopen jaar, waarin ze het Gastric Bypass Traject inging. 'Nu 1 jaar later sta ik hier bij Mandy in huis bijna gehalveerd -50kg!,' aldus Van Eck. 

Mooie toekomst

Ze vervolgt: 'Ik ben zo blij met de nieuwe ik en mijn hele leven erom heen. Mijn doel is bereikt en nu kan ik met veel energie, gelukkigheid, liefde, blijdschap en een goede gezondheid vooruit kijken naar een mooie toekomst! ?' Ze eindigt met haar verhaal met het feitje dat ze van maat 52/54 naar maatje 40 is gegaan.

Respect

Haar volgers zijn trots op dit prachtige resultaat dat Virginia heeft bepaald. Reacties als 'Respect!!!???' en 'Je ziet er super goed uit! ?' vliegen haar om de oren.

De tekst gaat verder onder de foto

Pijnlijke breuk

Na een relatie van zeven jaar was de koek op tussen Peter Jan Rens (69) en zijn vrouw Virginia (27). Samen hebben zij twee kinderen gekregen. Het huwelijk liep stuk doordat Virginia stapelgek is geworden op een ander: de blonde Mandy (28).

Meer dan vriendschap

Virginia en Mandy leerden elkaar kennen bij de groepsessies die plaatsvonden voor hun gastric bypass-operaties. 'Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken,' aldus Virginia tegen De Telegraaf.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, ANP
Zien: Virginia van Eck is 50 kilo afgevallen en deelt prachtige transformatie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.