Zien: Trijntje Oosterhuis gaat voor een korte coupe

Zien: Trijntje Oosterhuis gaat voor een korte coupe

Trijntje Oosterhuis is helemaal klaar met haar lange lokken. Op Instagram laat de zangeres weten dat ze haar coupe op een 'nestje' vindt lijken. Hoog tijd dus voor een nieuwe look, waarbij de schaar er flink is ingezet. 

Op social media deelt Trijntje nu een metamorfose video. 

Nieuwe look

'Ik ben weer goed onder handen genomen door mijn super Glam Squad', schrijft de zangeres bij het filmpje. 'Ik moet zeggen dat werd ook wel weer tijd... het begon na Pasen steeds meer op een nestje te lijken', grapt ze. Ook laat Trijntje weten dat het altijd een verrassing is wat haar team voor haar bedenkt. 'Maar ik ben er mega blij mee', aldus de zangeres. 

Tekst gaat verder na de post. 

'Jonger'

Trijntje kan op enthousiaste reacties reken van haar volgers. Zo schrijft iemand: 'Fantastisch, love the look???❤️.' Een ander: 'Súper mooi! Pittig hoor! ??‍♀️?.' Ook laten veel fans weten dat ze de zangeres er een stuk jonger uit vinden zien met haar korte kapsel. 'Een stuk knapper en jonger', aldus een volger. 

Bron: Shownieuws| Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.