• Liefde

Zien: Sylvie Meis viert vrijgezellenfeest (en gaat helemaal los)

Door Redactie
Zien: Sylvie Meis viert vrijgezellenfeest (en gaat helemaal los)

Sylvie Meis heeft dit weekeinde haar vrijgezellenfeest gevierd. Dat deed ze met vier van haar beste vriendinnen, haar "Hamburg GirlGang", in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.

De presentatrice deelt op Instagram verschillende beelden van het feest. Zo poseerde ze zaterdag al aan de rand van een van de baden met niets anders dan een bikini aan en een bruidssluier op haar hoofd. Ook had ze een gigantisch opblaasbare ring in haar handen.

Kleine kater

Zondagochtend was Sylvie alweer vroeg wakker, wellicht met een kleine kater. 'Misschien een champagne te veel?', vraagt ze zich af. 'Ik werd wakker met mijn kroon nog op.'

Uitgestelde bruiloft

Sylvie zou eigenlijk vorige maand al trouwen met haar verloofde Niclas Castello. De twee moesten de ceremonie vanwege het coronavirus echter verplaatsen. Een nieuwe datum is voor zover bekend nog niet gevonden.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Zien: Sylvie Meis viert vrijgezellenfeest (en gaat helemaal los)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.