• Liefde

Zien: Romee Strijd toont groeiend zwangerschapsbuikje tijdens gezinsvakantie

Door Redactie
Zien: Romee Strijd toont groeiend zwangerschapsbuikje tijdens gezinsvakantie

Momenteel geniet Romee Strijd samen met haar vriend Laurens van Leeuwen en hun dochtertje Mint van een heerlijke vakantie. Het gezin is namelijk in het zonovergoten Saint-Tropez. Op social media laat het topmodel nu voorzichtig haar groeiende babybuik zien. 

Op Instagram deelt Romee nu een paar leuke vakantiefoto's met haar volgers. 

Fotoreeks

Op de kiekjes is te zien hoe het topmodel samen met haar gezin geniet van de Franse badplaats. In een groen badpak laat Romee nu haar prachtige zwangerschapsbuik zien. 'Vacation dump', schrijft ze bij de fotoreeks. 

Tekst gaat verder na de post. 

'Prachtige familie'

Volgers van Romee zijn blij voor haar gezin dat er een tweede kindje opkomst is. Zo schrijft model Amanda Wellsh: 'Wauw! Prachtige familie van vier ❤️?.' Een ander: 'Zoveel liefde voor jullie❤️❤️❤️❤️.' Ook merkt iemand op: 'Vacation bump.' 

Tweede kindje

Eind mei liet Romee, via Instagram, weten dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. De 26-jarige Strijd werd in december 2020 voor het eerst moeder. Het zwanger worden was geen gemakkelijk proces, vertelde ze in de maanden daarvoor. Het topmodel werd twee jaar geleden gediagnosticeerd met de hormonale afwijking PCOS waardoor een eisprong vaak uitblijft en een natuurlijke zwangerschap moeilijker is.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.