Zien: Réne Le Blanc deelt een aantal kiekjes uit de oude doos

Zien: Réne Le Blanc deelt een aantal kiekjes uit de oude doos

De echte fans van René Le Blanc zullen de zanger al een tijdje kennen. Maar wie de zanger kennen uit het programma 'Ik geloof in mij', zullen vast wel eens afvragen hoe de zanger achter de hit 'If I Tell You' er vroeger uitzag. Gelukkig deelt René wel eens een aantal kiekjes uit de oude doos op social media en daarop is de zanger al enorm goed te herkennen!

Foto's uit de oude doos

De 52-jarige zanger beleefde vorige jaar eindelijk zijn doorbraak waar hij al jaren van droomde door het SBS6-programma 'Ik geloof in mij.' Dat de zanger uit Nijmegen daar echt al lange tijd van droomde is wel te zien aan de oude, muzikale, foto's die hij zo nu en dan deelt op Facebook. 

Zo is op deze foto uit 1992 al het beroemde kapsel van de zanger te bewonderen. 'Waar blijft de tijd...' schrijft René er zelf bij.

Op een plaatje uit 2006 is te zien dat de volle haardoos even is verdwenen. Dit keer vindt René de tijd vliegen.

Op deze foto laat René zelf zijn verandering door de jaren heen zien. Wij zien niet veel verschil maar de foto's verschillen toch echt 10 jaar. 

En ondanks dat deze zwart-wit foto bij de piano een oud kiekje lijkt, is deze foto toch echt maar zes jaar oud. 'Foto uit de de oude doos... Nou ja, oud. Six years ago!' schrijft de zanger lachend bij de vrolijke foto. Op deze foto zien we wél een grote verandering in het uiterlijk van Le Blanc. Hij heeft een baard!

Platendeal

Begin december ontbond hij na een week alweer zijn toenmalige contract, waarna hij in gesprek ging met andere partijen. Maar vorige week kon René trots vertellen een nieuwe deal te hebben gesloten. 'Ik ben inmiddels een paar weken verder en ik heb inmiddels een platencontract getekend, een echt platencontract bij NRGY Music', vertelde hij aan Shownieuws. Met die maatschappij, waar ook onder anderen Frans Bauer, de Toppers en Willeke Alberti zijn aangesloten, is hij een contract van twee jaar aangegaan.

Bron: Facebook | Beeld: Facebook, Peter Smulders

Zien: Réne Le Blanc deelt een aantal kiekjes uit de oude doos

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.