• Hazes

Zien: Rachel Hazes zingt de sterren van de hemel

Door Naomi Pater
Zien: Rachel Hazes zingt de sterren van de hemel

De zangkunsten van André Hazes senior, Roxeanne en André Hazes junior kennen we inmiddels wel. Rachel Hazes daarentegen hebben we nog niet vaak horen zingen. Dat gaat nu veranderen, want de weduwe zingt de sterren van de hemel en deelt haar zangkunsten op Instagram.

Rachel Hazes geniet dit weekend van een bezoek aan Toppers in Concert. De moeder van André gooit haar heupen in de strijd tijdens de opvoering van de feestelijke hits, maar het blijft niet bij een dansje. Op het moment dat Gerard Joling een ode aan zijn overleden moeder brengt met het emotionele nummer Unchained Melody, zingt zij luidkeels mee. Beelden daarvan mét geluid zie je in de onderstaande Instagram-post.

De tekst gaat verder onder de post.

Rachel Hazes (52) is blij dat iedereen nu op de hoogte is waar haar zoon André (28) het afgelopen jaar doorheen gegaan is. Daardoor hoeft ook zij niet langer de schijn op te houden. ‘Ik kon en wilde niets zeggen,’ vertrouwt Rachel Story toe. 

Kippenvel van telefoontje

‘Het is immers zijn verhaal. Aan de andere kant: in het begin wist ik ook niet beter. Ik dacht werkelijk dat hij een emotionele burn-out had toen hij naar Spanje ging. De eerste keer was vijf dagen en de tweede keer was voor langere tijd. Toen kreeg ik ook dat telefoontje van hem waar ik nog altijd kippenvel van krijg als ik eraan terugdenk...’ 

Verslaving

André belde zijn moeder om te bekennen dat hij verslaafd was aan alcohol en drugs, en dat hij dringend hulp nodig had. ‘André vertelde dat hij geen zin meer in het leven had. Dat hij niet meer gelukkig kon zijn. Dat vond ik zo heftig. Het is heel naar wanneer je je zoon hoort zeggen: Ik heb geen zin meer in het leven. Dat is het ergste wat je als moeder kunt horen.

Vertrouwen

We hebben toen ook allebei gehuild. Dat was ook voor het eerst dat ik André hoorde huilen. Hij hield zich altijd groot. Dat kon hij niet meer. Ik word nog steeds verdrietig als ik aan dat moment terugdenk.’ Rachel wist niet dat André verslaafd was. ‘Ik heb wel altijd gedacht dat hij íéts moest gebruiken. Vanwege de werkdruk en de energie die dat kost. Mensen zeiden het ook wel tegen me. Maar wanneer ik André er vervolgens mee confronteerde, zei hij: Hoe kom je erbij? Ik wil echt geen naïeve moeder zijn, maar wij zijn altijd een familie geweest waarin alles besproken kon worden. En dan geloof ik mijn kind als hij het ontkent.’

Bron: Shownieuws, Instagram Rachel Hazes| Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.