Zien: Maxime Meiland showt haar nieuwe huis

Terwijl Martien en Erica nog de puntjes op de i aan het zetten zijn in hun pension, heeft Maxime binnen de kortste keren een geweldig huis neergezet. 

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer
© Edwin Smulders

Er is geen familie die zo snel verhuist als de familie Meiland. Dat Maxime de genen van haar ouders heeft, valt te zien aan de hoeveelheid huizen die ze al op 27-jarige leeftijd heeft gehad. Na Frankrijk verhuisde ze mee naar Hengelo waar ze haar eigen leefruimte kreeg bij haar ouders op het erf. Na dat avontuur vertrok ze naar Noordwijk waar ze samen met Leroy een twee-onder-een-kapwoning bemachtigde. 

Maar toen was daar de gezinsuitbreiding en werd het huis te klein. Ze kochten even verderop een villa. Trots showde ze haar volgers haar mooie stekkie. Een waar paleisje. 

Verhuizing 

Maar toen papa Martien en mama Erica ook weer hun spullen pakte en naar een rustige vrijstaande villa in het groen vertrokken, begon het ook bij Maxime weer te kriebelen. En ja hoor, ze tikte ook een prachtig vrijstaand huis mét grote tuin op de kop. In Chateau Meiland is momenteel te zien dat ze nog druk aan het klussen zijn in hun nieuwe domein. Tenminste, dat man Leroy druk in de weer is, want Maxime verkiest het pension boven haar eigen woongenot

Nieuw huis Maxime Meiland

Maar in het echte leven zijn we al een paar weken verder en is hun huis dus blijkbaar al af. Op Instagram showt de Meiland-telg vol trots een paar plaatjes van hun nieuwe huis. Zouden ze hier wel hun woonplezier kunnen vinden?

'Ons huis'

Dit keer is niet Maxime zelf in beeld, maar deelt ze een paar beelden achter elkaar van de ruimtes in hun nieuwe stek. Zo zien we een kinderkamer voorbijkomen, maar ook een ware bibliotheek en werkkamer. Daarnaast kunnen Maxime en Leroy genoeg vrienden en familieleden uitnodigen in hun enorme eetkamer. Ook details kunnen niet missen. Er hangen papegaaien, lange spiegels, enorme kroonluchters en een authentiek hobbelpaard. 'Ons huis❤️👨‍👩‍👧‍👧', schrijft ze er trots bij.

Sprookjesachtig mooi

Volgers reageren massaal op deze hometour. 'Mooie inrichting, lijkt het chateau wel', merkt iemand op. Dat de inrichting heel anders is dan de andere huizen van Maxime, wordt ook duidelijk. 'Wat een tegenstelling met het vorige modern ingerichte huis', schrijft een volger. 'Wat één verschil Maxime. 'De buitenkant was al prachtig nu hebben jullie het ook binnen heel mooi en knus gemaakt. Heel veel woon plezier samen', aldus een ander. Ook wordt haar huis 'sprookjesachtig mooi' genoemd. Hopelijk kan Maxime ook wat advies aannemen van haar fans. 'Nooit meer verhuizen, krijg je spijt van 😄.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!