• Hazes

Zien: kleine André danst erop los bij bezoek eerste concert in Amerika

Door Redactie
Zien: kleine André danst erop los bij bezoek eerste concert in Amerika

Kleine André begint steeds meer op zijn vader te lijken en houdt er wel van om in de spotlights te staan. Het mannetje steelt de show bij zijn eerste bezoek aan een rockconcert in Amerika. Moeder Monique deelt met trots een video van het moment op Instagram.

'Dit was zo mooi! Voor de allereerste keer naar een écht groot internationaal concert en dan meteen die van @journeymusicofficial... en dan nog in Amerika ook! Hij heeft de hele avond genoten en deze moves eruit gegooid!', schrijft Monique bij de video. 

Bekijk hieronder de video:

Zien: kleine André danst erop los bij bezoek eerste concert in Amerika

Het laatste jaar verblijft André Hazes meer in de Verenigde Staten dan in Nederland bij zijn moeder Rachel in Mijdrecht. Net als voor zijn vader voelt Amerika als zijn tweede thuis. En net als André sr. destijds plannen had om daar een huis te kopen, lijkt ook André daarvoor in.

Rachel heeft haar bedenkingen, maar gunt haar zoon André desalniettemin zijn grote droom...

Amerika

Voor Rachel is het of de geschiedenis zich herhaalt. ‘Wanneer Dré en ik vroeger naar Amerika gingen, sprak hij er óók altijd over om daar een huis te kopen', vertelt ze aan Story. ‘Vaak waren we twee keer per jaar zes weken lang daar, en hij vond het geweldig. Maar ik zei altijd dat een huis kopen in Amerika niet de oplossing was om weer rust in je leven te krijgen. Dat waar je ook woont, je je problemen altijd meeneemt. Ik heb het mijn André toen dus altijd afgeraden.'

Eigen beslissing

'En nu zie ik dat onze zoon André evenveel van Amerika houdt als zijn vader', vervolgt Rachel. 'Ik weet niet of hij werkelijk concrete plannen heeft om daar een huis te kopen. Ik zal het hém in ieder geval nooit afraden, hij moet zijn eigen beslissingen nemen. Maar het zal lastig worden als hij daar gaat wonen en zijn zoontje dan hier in Nederland is.’ 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.