• Liefde

Zien: Kim Feenstra deelt een te lief kiekje van zoontje Brooklyn

Zien: Kim Feenstra deelt een te lief kiekje van zoontje Brooklyn

Kim Feenstra sierde recent met zoontje Brooklyn de cover van de baby special van &C. Hierin deed het model een boekje open over haar zwangerschap, iets wat niet vanzelfsprekend is geweest. Na de komst van haar zoontje maakte Kim bewust de keuze om Brooklyn niet volledig in beeld te brengen. Toch deelt ze nu een lieve foto van de kleine man. 

Op haar Instagram deelt het model nu een te lieve foto van haar zoontje. 

Cute

'It was all a dream, and now he's here and it's all good Brooklyn baby baby! And if you don't know, now you know! I love me a whole lotta Brooklyn', schrijft Kim onder het kiekje. 

Tekst gaat verder na de post. 

Beschermd

Vorig jaar liet het model weten dat ze haar zoontje het liefst afschermt, totdat hij zelf kan kiezen. Kim heeft dan ook een sterke mening als het aankomt op het delen van foto's van haar kindje op social media. 'Het liefst pronk ik met Brooklyn als Simba op de Koningsrots. Maar ik ben heel beschermend', zei ze recent in het tijdschrift van Chantal Janzen.

IVF-traject

Het model is maar wat gelukkig met zoontje Brooklyn, zwanger worden is voor haar niet vanzelfsprekend. De eileiders van Kim zijn namelijk operatief verwijderd, waardoor ze in aanmerking kwam voor een ivf-traject. Na de eerste poging, was ze meteen zwanger van zoontje Brooklyn. Op 16 oktober 2020 werd ze dan ook trotse moeder van haar eerste kindje.

Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.