• Liefde

Zien: Karin Bloemen geeft jarige dochter een complete make-over

Zien: Karin Bloemen geeft jarige dochter een complete make-over

Laatst zagen we al hoe dochter Iona als twee druppels water op haar moeder Karin Bloemen lijkt. Maar de cabaretier is gezegend met nog een dochter, genaamd Eliane die vandaag 23 kaarsjes mag uitblazen. Ter ere van haar nieuwe levensjaar onderging ze een heuse make-over. 

Zo laat Karin op Instagram weten dat haar dochter altijd al een keer een kort kapsel wilde uitproberen. 

'Stoer'

'Onze prachtige dochter Eliane is vandaag jarig!! Ze is 23 geworden', begint ze onder haar post. 'Ze wilde altijd al eens een kort kapsel proberen dus hebben we dat laatst samen gedaan...' Op haar account post de cabaretier het proces van de metamorfose. Op de eerste foto zie je Eliane nog met haar lange lokken, de tweede post is een video waar Karin de schaar in haar dochters haar zet en op het laatste kiekje zie je het eindresultaat. 'Super stoer toch??!❤️❤️??', aldus een trotse Karin. 

Tekst gaat verder na de post. 

'Prachtig'

Volgers zijn het eens met de cabaretier en reageren enthousiast op de nieuwe look van Eliane. Zo schrijft iemand: 'Wow wat een prachtige meid!! Krachtig hoor, super ❤️.' Een ander: 'Wat mooi en bijzonder dat je haar hierin support én het samen doet! ? gefeliciteerd.' Ook BN'ers hebben gereageerd onder de post van Karin. 'Wowowow! Prachtig!! ?', reageert Georgina Verbaan. En Richard Groenendijk zegt: Geweldig! En gefeliciteerd!❤️.'

Beeld: Brunopress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.