Zien: Jim Bakkum gaat voor een TikTok-carrière en deelt een handige hack

Door Redactie
Zien: Jim Bakkum gaat voor een TikTok-carrière en deelt een handige hack

Jim Bakkum is tegenwoordig van alle markten thuis. Niet alleen staat hij in theaters en is hij vaak op de buis te zien, sinds gisteren is hij ook op TikTok te vinden. 

Op het social mediaplatform deelt Jim onder andere zijn bakkunsten en een handige lifehack. 

Lifehack

Op Instagram laat de zanger weten dat hij ook op TikTok te vinden is. 'Gods gift to TikTok hoor, ikke', begint hij onder het filmpje. 'Maar serieus, ik heb maanden geleden ooit eens deze stomme lifehack gepost. Gewoon zo’n huiselijk handigheidje. Maar nog steeds krijg ik wekelijks vragen over ‘hoe dat toch ook alweer ging’. Nou bij deze, deze TikTok ster in spé heeft me er toch effe een lekker filmpie bij gemaakt. Doe er je voordeel mee. Fijne zondag', aldus Jim. 

Tekst gaat verder na de post. 

Reacties

De zanger kan op veel reacties rekenen, maar de meningen zijn nogal verdeeld. 'Handig hoor, maar bij mij duurt het opvouwen al een uur', laat een volger weten. Iemand anders: 'Ik doe dit dus echt sinds jij die lifehack gedeeld had wat maanden geleden. Echt handig.' Ook verschillende BN'ers hebben het filmpje inmiddels gezien en reageren. 'Ik geloof niet meer in lifehacks hoe geloofwaardig je t ook doet nope no can do', laat Jelka van Houten weten. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders, Instagram Jim Bakkum

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.