Zien: Gordon imiteert Donald Trump in 'Even Tot Hier'

Zien: Gordon imiteert Donald Trump in 'Even Tot Hier'

Gisteren kon iedereen op het Instagram account van Gordon zien dat de zanger zich had omgetoverd tot president Donald Trump voor het programma 'Even Tot Hier.' In de aflevering van gisteravond zong hij zijn nummer 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' in een nét iets anders versie. En dat zorgde voor veel hilariteit bij de kijkers thuis.

Gordon Trump

'Waar anderen uren nodig hebben voor make-up was ik in 10 minuten klaar', grapte de zanger in een videoboodschap voor de echte president waar hij te zien is met een blonde pruik en een dikke laag oranje foundation. 'Ga vrijwillig weg uit dat Witte Huis', spreekt hij via Instagram de president toe, die zich voorlopig niet lijkt neer te leggen bij zijn nederlaag tijdens de presidentsverkiezingen. Ondanks dat om deze korte video al veel werd gelachen, was zijn optreden bij 'Even Tot Hier' het hoogtepunt.

Een kleine aanpassing

Gordon bracht zijn nummer 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' ten gehoren, maar had een kleine aanpassing gedaan. Nu zong hij namelijk 'Kon Ik Maar Even Biden Zijn', omdat Donald Trump zijn nederlaag in de Amerikaanse presidentsverkiezingen maar niet wil toegeven. Naast dat de digitale kijkers het in de studio niet meer drooghielden van het lachten, ging ook menig Twitteraar los op het aangepaste lied.

Bekijk hieronder het grappige fragment

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.