Zien! Gaby Blaaser showt gegroeide babybuik

Gaby Blaaser
© BrunoPress

Gaby Blaaser (36) zweeft momenteel op een roze wolk door haar zwangerschap. Blaaser deelt dan ook wat graag veel momenten uit deze nieuwe fase met haar Instagram volgers. Vandaag laat de influencer een kiekje zien waarop duidelijk wordt dat haar buik aardig hard groeit.

Via Instagram Stories deelt Gaby een prachtige foto waarop duidelijk te zien is dat haar buik een stuk groter en ronder is geworden. 'En ik heb nog niet eens gegeten', grapt Gaby bij een video waarop ze haar hand op haar zwangere buik legt.

Gaby Blaaser
© Instagram Gaby Blaaser

Ongelukje 

In december maakte Gaby op haar Instagram bekend in verwachting te zijn. Hierbij liet de actrice en influencer ook meteen weten dat het een 'ongelukje' is, maar toch is ze dolblij. Ze noemt het 'het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen'. Dat schrijft ze onder een video waarop ze onder andere beelden van de echo laat zien. 

Relatie

Afgelopen juni werd bekend dat Gaby en haar vriend Robin een setje zijn. Gaby kwam voor die tijd geregeld in het nieuws vanwege haar deelname aan The Bachelorette, waarbij ze haar grote liefde uiteindelijk niet kon vinden. Nu lijkt ze haar geluk wel gevonden te hebben, met Robin én hun (nog ongeboren) kindje.