Zien! Ferry Doedens schittert in zomerse concertreeks vol disco- en musicalhits

Door Redactie
Zien! Ferry Doedens schittert in zomerse concertreeks vol disco- en musicalhits

Ferry Doedens maakt komende zomer zijn opwachting in de Stayin’ Alive Disco Fever-zomerconcerten. De muzikale voorstelling vol bekende disco- en musicalhits gaat vanaf mei 2023 op tournee langs de Nederlandse theaters.

'Het wordt een concert waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en uit volle borst zal meezingen met de grootste hits uit dance-musicals en disco-classics als I Will Survive, Night Fever, Hopelessly Devoted To You, You’re The One That I Want, Daddy Cool, Staying Alive en It’s Raining Men. Deze ijzersterke klassiekers zullen voor bijna iedereen een stuk herkenning opleveren', zegt creatief producent Hans Cornelissen van De Graaf en Cornelissen Entertainment.

Grote namen 

Naast Doedens spelen ook Esmée Dekker, Linda Verstraten, Nigel Brown, Martijn Vogel en Judith van der Wijst mee in de voorstelling. De artiesten worden begeleid door een live-band onder leiding van Billy Maluw. De regie van de show is in handen van Martin Michel.

OnlyFans

Vorig jaar werd bekend dat Ferry tegen betaling pikante kiekjes van zichzelf verkoopt op OnlyFans. De voormalig GTST-acteur had er moeite mee dat 'mensen hem herkenden'. Hierdoor kampte Ferry destijds met paniekaanvallen en pleinvrees. Na gesprekken met onder anderen 'een hele goede psycholoog' en 'hele lieve vrienden' kwam hij er weer bovenop. 'Ik ben wel heel erg gegroeid als mens. Ik heb veel aan zelfreflectie gedaan', aldus Ferry. 

Nog steeds actief

Ondanks de angsten die het aanvankelijk veroorzaakte, is Doedens nog steeds actief op OnlyFans. 'Ik ben iemand die de randjes af en toe opzoekt. Ik ben niet het braafste jongetje van de klas', legt hij uit. 'Ik heb ook de keuze gehad om op de deleteknop te drukken.'

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.