• Oranjes

Zien! Eloise van Oranje zet de schaar in haarlokken en kiest voor een nieuwe look

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje (20) heeft een nieuwe coupe! De gravinfluencer deelt het eindresultaat trots met haar Instagram volgers.

De gravin deelt via Instagram Stories haar prachtige haar transformatie. Op de foto zie je dat Eloise een stuk blonder is, ook lijkt het alsof de kapper een royaal stuk haar heeft afgeknipt. Een frisse nieuwe look dus! 

Goed gelukt

Eloise lijkt zelf ook erg blij met het eindresultaat. Bij de foto schrijft ze: 'Je bent geweldig!', waarmee de gravin haar kapper credits geeft.   

De tekst gaat verder onder de foto.

Instagram

Vergrootglas

Sinds ze zich zo in de publiciteit begeeft, schrijft ook de media regelmatig over het oudste kleinkind van Beatrix. Laatst werd zelfs gesuggereerd dat Eloise in verwachting zou zijn! Zelf vind Eloise het maar raar dat ze onder zo'n vergrootglas ligt, zegt ze in de podcast Dunc & Co. Eloise van Oranje studeert ondanks haar titel gewoon aan de hoge hotelschool. Als ze internationale gasten langskomen is er volgens Eloise niets aan de hand. Maar de gasten uit Nederland daarentegen... 

Stage lopen

In de podcast vertelt ze over haar studie en stage. 'Ik had geluk met mijn stage en dat het een boetiekhotel was. Daar kwamen heel veel internationale mensen, dus dat was prima. Maar als er dan Nederlandse mensen waren, dan vroegen ze aan mijn collega’s: ‘Is ze dat..?"

'Ik ken jou al' 

Maar niet alleen gasten, ook studiegenoten behandelen haar wel eens anders. Eloise beschrijft zichzelf als een sociaal mens en ze vindt het dan ook leuk om met iedereen een praatje te maken. 'Als er een nieuwe stroming kwam, dan stelde ik me aan iedereen voor. Dan gebeurde het wel eens dat iemand zei: 'ik ken jou al.' Dan denk ik: 'oké... maar ik wil ook gewoon jouw naam weten, aldus de gravin.

Herkend worden 

In het begin vond ze haar bekendheid zelfs een beetje lastig. 'Iedere keer als iemand naar me keek, dacht ik: 'herken je me of niet?" Ondanks dat ze nu aan haar bekendheid en de bijpassende opmerkingen gewend is, blijft Eloise het gek vinden dat alles wat ze doet opgemerkt wordt. 'Er wordt gelet op de kleinste dingen en alles wordt veel groter gemaakt dan het is.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.