• GTST

Zien: eerste beelden van zenuwslopende winter cliffhanger GTST

Door Redactie
Zien: eerste beelden van zenuwslopende winter cliffhanger GTST

GTST komt dit jaar voor het eerst met een zenuwslopende winter cliffhanger. En die belooft spannender dan ooit te worden! RTL geeft de kijkers alvast een voorproefje. 

Spannend

De zomer cliffhanger van GTST is inmiddels een begrip, en dit jaar komt daar ook de winter cliffhanger bij. Ziekenhuisdirecteur Jan Maes heeft de afgelopen weken heel wat Meerdijkers zich tegen in het harnas weten te jagen. Zo wordt Zoë geïntimideerd door haar sugar daddy en lopen de gemoederen op de werkvloer hoog op tussen Jan en Aysen. Langzaamaan raken de dames gevangen in het web van de manipulatieve Jan. De spanningen komen tot een hoogtepunt wanneer Zoë door toedoen van Jan in een benaderde situatie verzeild raakt. Zal Zoë op tijd weten te ontkomen?

Verschillende perspectieven

Op die vraag krijgen we in de week van 8 tot en met 12 januari antwoord. De winter cliffhanger belooft niet alleen spannend te worden, maar ook anders dan je gewend bent. Een week lang kijk je de soap vanuit meerdere perspectieven, waardoor je erachter komt hoe bepaalde personages de gebeurtenissen hebben beleefd.

Zien: eerste beelden van zenuwslopende winter cliffhanger GTST

Beeld: RTL