• De Frogers

Zien: dochtertje Danny Froger vertroetelt haar pasgeboren zusje

Door Redactie
Zien: dochtertje Danny Froger vertroetelt haar pasgeboren zusje

Afgelopen 29 september kwam Scottie Froger ter wereld. Het is het tweede kindje van Danny Froger (34) en Ann Dominique (32.) Samen hebben ze al dochter Fallon (2) en het kleine meisje geniet optimaal van haar nieuwe pasgeboren zusje. 

Op de beelden die trotse moeder Ann Dominique deelt valt te zien hoe Fallon de haartjes van Scottie aan het borstelen is. Gelukkig kan dat goed, want de kleine meid is met een flinke haardos geboren. 

Zoet zusje 

Als papa en mama even later met bezoek praten, weet Fallon haar zusje wel rustig te houden. Ze leest haar met liefde een boekje voor. Het gebrabbel levert zoete taferelen op.

De tekst gaat verder onder de beelden. 

Gezinnetje

Vijf jaar nadat ze elkaar ontmoetten in het uitgaanscircuit, is het leven van Danny Froger (34) en zijn vriendin Ann Dominique (32) compleet veranderd. Op 21 september 2019 kreeg het stel hun eerste dochtertje Fallon (2). 21 maart van dit jaar maakten Danny en Ann Dominique bekend dat er een tweede op komst was. Fallon hield heel zoet een bordje met daarop de tekst 'Ik word grote zus' omhoog. Op tweede paasdag werd ook het geslacht van de tweede spruit bekend gemaakt. Op het filmpje staat het gezin gekleed in neutrale tinten om de grote bruine ballon heen. Aan Ann Dominique de eer om deze lek te prikken. De confetti kleurt roze, wat betekende dat Fallon een zusje kreeg. Het gezin kon hun geluk niet op.

Bruiloft?

Danny en zijn geliefde hebben al een mooi gezin en wonen op stand in Huizen, het enige dat nog lijkt te ontbreken is een trouwring. En dat vindt Ann Dominique zelf ook! ‘Zij wilde eigenlijk eerst trouwen en dan pas aan kinderen beginnen,’ zegt Danny. ‘Dat is anders gelopen. Maar na de tweede baby gaan wij zeker trouwen, daar hoeft niemand aan te twijfelen. We hadden het er laatst over dat het ons dan wel leuk lijkt als onze beide kinderen dan kunnen lopen. Maar het gaat dus zeker gebeuren!’