Zien! Dit is dé partner van Linda Hakeboom

Linda Hakeboom (37) heeft er pittige tijden opzitten. In 2020 werd de documentairemaakster gediagnosticeerd met borstkanker. 

Linda Hakeboom
© Brunopress

Gelukkig stond steun en toeverlaat Rolf aan haar zijde tijdens deze zwarte periode. Linda heeft al meer dan vijftien jaar een relatie met deze leuke man. 

Echte liefde 

Linda Hakeboom en haar vriend Rolf leerde elkaar vijftien jaar geleden tussen de schoolbanken kennen. Samen heeft het stel inmiddels heel wat doorstaan. 'Samen werden we volwassen. We gingen werken, verhuizen, reizen. We vierden het leven en we verloren mensen om ons heen. We gingen uit, we maakten documentaires, we gierden van het lachen en we huilden bij elkaar. We lieten elkaar op een gegeven moment even los. Om daar uiteindelijk alleen maar sterker uit te komen. We moesten elkaar verliezen om te beseffen dat we elkaar nooit kwijt willen. Anderhalf jaar lang hebben we met kanker de zwaarste beproeving van ons leven gehad. Deze man is in het hele proces geen seconde van mijn zijde geweken, hoe zwaar ook was', aldus Linda. 

Onbetaalbaar

Vriendlief Rolf en Linda hebben volgens de documentairemaakster altijd al een goede relatie gehad. De ziekte van Linda heeft dit gevoel eigenlijk alleen maar versterkt. 'We hebben het (de heftige periode, red.) heel goed doorstaan, deze man laat ik nooit meer gaan.'

De tekst gaat verder onder de foto's.

Borstkanker Linda Hakeboom

Linda werd in 2020 gediagnosticeerd met borstkanker. Dat hield ze niet lang geheim en deelde het verdrietige nieuws al snel met haar volgers. Ondertussen hield ze hen goed op de hoogte met allerlei updates via speciale vlogs. In april van het jaar 2022 was er dan eindelijk geweldig nieuws: Linda Hakeboom is kankervrij!

Diepe schaafwond 

Hoewel Linda dankbaar is dat ze de ziekte overwonnen heeft, vertelt ze openhartig dat het leven na kanker haar ontzettend zwaar valt. 'De hele wereld gaat weer door, maar over jou is net een stroomtrein heengereden.' Voor haar gevoel is 'alles nu anders', dit zorgt ervoor dat ze lastig haar plekje in de maatschappij kan terugvinden. Ondanks dat Linda altijd goed gehumeurd is, zit er onder dat 'laagje' vrolijkheid volgens haar 'behoorlijke schaafwond die maar heel langzaam heelt.' Toch wil ze benadrukken dat het goed met haar gaat, 'maar het is een ingewikkeld pad, daar kan ik eerlijk over zijn,' aldus Linda. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!