Zien: Dít is de nieuwe villa van Patty Brard!

Na de verkoop van haar villa in Amstelveen dacht Patty Brard (67) meer tijd op Ibiza door te brengen.

Patty Brard nieuwe villa

Op haar favoriete Spaanse eiland heeft de presentatrice immers ook een woning, en ze vindt het heerlijk om daar met echtgenoot Antoine te vertoeven. Aanvankelijk wilde Patty een appartement zoeken waar ze kon verblijven als ze in Nederland moest werken. Alle plannen zijn echter omgegooid.

Haar contract bij Shownieuws loopt af en Patty besloot afgelopen november om als freelancer verder te gaan. Ze zit boordevol ideeën voor televisieprogramma’s en wil meer dan alleen Shownieuws doen. Om dit te realiseren zou ze vaker in Nederland willen zijn.

Riante Villa

Daarom kocht ze geen appartement, maar een riante villa in Almere Duin, voor 1,2 miljoen euro. Een mooie locatie, waar ze naar eigen zeggen binnen enkele minuten met haar blote voeten op het zandstrand aan het IJmeer staat. Momenteel is Antoine, die architect is, druk bezig met de inrichting en wordt aan het huis een enorme glazen uitbouw gebouwd. Met de verkoop van hun villa in Amstelveen streken ze zes ton winst op, dat ze ongetwijfeld in hun nieuwe optrekje steken.

Nieuwe villa van Patty Brard
© Edwin Smulders

Dit verhaal komt uit Story. Editie 04 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.