Zien! Dit is de dochter van Georgina Verbaan

Georgina Verbaan is bekend van haar acteerwerk, maar dat is zeker niet het enige wat ze doet. De actrice presenteert, zingt en is columniste. Tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2021, kwamen wij erachter dat ze ook nog eens goed kan fotograferen. Samen met Rob van de Wouw kreeg Georgina een dochtertje, Odilia Lilibet. 

Georgina Verbaan
© Brunopress

Daarnaast is ze ook nog eens moeder, van dochtertje Odilia Lilibet, die ze in 2010 kreeg met ex-partner Rob van de Wouw. Georgina kan dus goed fotograferen, maar haar dochter staat niet zo vaak voor de lens. Toch vonden wij een paar kiekjes van dit lieve meisje. 

Carrière 

Georgina Verbaan brak door met haar rol in de televisiesoap GTST. Nadat ze de rol van Janet in de film Costa! had gespeeld, werd zij een favoriet personage bij het publiek. Ze verscheen daarna nog enkele keren in de serie Costa! Nadat ze jurylid was van Het Nationaal Songfestival in 2004, kreeg ze diverse andere presentatie klussen. 

Georgina Verbaan dochter

In 2010 kreeg Georgina samen met muzikant Rob van der Wouw een dochtertje. In 2013 zetten het stel een punt achter hun relatie. Verbaan vindt het co-ouderschap lastig, vooral in de begin jaren worstelde ze hiermee. 'Ik vind het ook erg dat ze de helft van de tijd bij haar vader is. Begrijp me niet verkeerd: ze heeft een lieve, goede vader hoor, dat zit wel goed. Toch is het pijnlijk dat we niet altijd bij elkaar zijn. Het is vreselijk', vertelde ze toentertijd in een interview met Volkskrant. 

Privé houden

Hoewel Georgina regelmatig kiekjes op haar Instagram deelt, zijn die met haar dochter altijd privé. Op elke foto met Odilia is er een sticker over haar gezicht geplakt. In een interview - na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje - vertelt Georgina hierover: 'Ik zet mijn dochter niet herkenbaar op Instagram, want daar heeft ze helemaal niet om gevraagd. Ze heeft daar ook helemaal geen toestemming voor gegeven.' 

Vader en dochter

Haar ex denkt hier overigens anders over. Hij deelt namelijk wel geregeld foto's van hun dochtertje Odillia op zijn Instagram. De 43-jarige actrice doet dit dus zelf nooit; ze houdt Odilia het liefst zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers. Behalve als er een kinderfilmpremière is – in dat geval neemt ze haar dochter wél mee, al staat Georgina’s gezicht dan doorgaans wel op onweer richting alle fotografen die door de organisatie hartelijk zijn uitgenodigd. Haar ex Rob lijkt zich van al die stress niets aan te trekken, alhoewel hij de laatste jaren zelf ook nog weinig post van zijn dochter. 

Liefdesleven Georgina Verbaan

Georgina heeft voor haar relatie met Rob van de Wouw een relatie gehad met acteur Tim Immers en tv-journalist en opiniemaker Jort Kelder. Haar eerste vrouwenliefde was met Maartje Wortel, ondanks dat het stel de perfecte match leek te zijn, strandde hun relatie in 2020. De actrice is altijd open geweest over het feit dat ze op mannen en vrouwen valt. Sinds de relatie met Maartje is Georgina voor zover wij weten niet meer met iemand anders samen geweest. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!