• Liefde

Zien: Deze trouwjurk droeg Sylvie Meis óók op bruiloft

Door Redactie
Zien: Deze trouwjurk droeg Sylvie Meis óók op bruiloft

Sylvie Meis zei het vooraf al: haar trouwjurk zal velen verbazen. Ze struinde afgelopen weekend in een peperdure en ietwat gewaagde jurk naar het altaar. Maar de diva droeg nóg een jurk, en die laat ze nu voor het eerst zien.

'We did it!', jubelt de pasgetrouwde Sylvie vandaag op Instagram. Ze deelde vanochtend twee romantische foto's van de dag dat ze de Duitse kunstenaar het jawoord gaf. Op die foto's draagt ze een jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav met een prijskaartje van zo'n 28.000 euro. 

'Net Grace Kelly'

Maar Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze niet méér in petto had. Tegen de avonduren op de dag van de bruiloft verwisselde ze nog even van jurk. Dat is te zien op een gloednieuwe trouwfoto die de presentatrice deelt op sociale media. Haar avondjurk, off-shoulder en bedekt met strass-steentjes, is eveneens van het couturelabel Galia Lahav. Haar fans zijn diep onder de indruk van de prachtige jurk. 'Net Grace Kelly,' merkt iemand op. 'Je ziet er adembenemend uit,' schrijft een ander.

Tekst gaat verder onder de foto

Dagenlange droombruiloft

Sylvie en Niclas gaven elkaar zaterdag het jawoord. Het stel is getrouwd in het luxe vijfsterrenhotel Villa Cora, aan de rand van Florence. De feestelijkheden begonnen afgelopen donderdag maar op zaterdag liep Meis daadwerkelijk naar het altaar. Daar werd ze weggegeven door haar zoon Damián. Helaas moest de presentatrice haar ouders missen aangezien het te gevaarlijk was voor haar vader om naar Italië af te reizen.

Voorbereidingen

Een paar dagen voor het grote spektakel liet Sylvie weten dat ze helemaal klaar was voor de grote dag. 'Nog nooit zo klaar geweest om JA te zeggen', schreef ze op Instagram. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.