Zien: de vriend en kinderen van Kim Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij is een zangeres, actrice, presentatrice, stemactrice, musicalster en danseres. Ze draait dan ook al een behoorlijk lange tijd mee. Maar naast haar werk heeft ze ook een druk gezinsleven. Hoe ziet haar thuissituatie er eigenlijk uit?

Door Redactie
vriend en kinderen Kim Lian van der Meij
© Brunopress/Patrick van Emst

De presentatrice is inmiddels al ruim 18 jaar samen met haar grote liefde Daniel Gibson, waarmee ze ook drie kinderen heeft.  En in september 2021 werd Kim-Lian na '17 jaar verkering' ook eindelijk ten huwelijk gevraagd door haar Zweedse vriend. 

Verloofd

'Geduld is een schone zaak... Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld', schreef ze destijds bij het kiekje. (...) Kabbelend water, de zon die langszaam onder ging en hij ging op één knie. We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje. We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op. So in the moment. Uiteraard zei ik: JA!'

Tekst gaat verder na de posts. 

Gezin

De twee zijn inmiddels ook trots ouders van drie kinderen: Ronja, William en Benjamin. Hoewel ze eerst samen met hun gezin in Nederland woonden, begon het uiteindelijk bij Daniel te kriebelen om weer terug te keren naar Zweden. Inmiddels zijn ze met het hele gezin geëmigreerd en zitten de kinderen nu op een Zweedse school. ‘We hebben ze bewust op een Zweedse school ingeschreven. Ze zijn altijd tweetalig opgevoed, maar als ik zie hoe snel ze hier echt goed Zweeds leren praten. Ongelofelijk! Ik word dagelijks door hen verbeterd terwijl ik ook een aardig woordje Zweeds spreek. Ze hebben ook al veel nieuwe vrienden. Het voelt echt als thuis', liet de presentatrice destijds aan RTL Nieuws weten. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!