• Liefde
  • De Roelvinkjes

Zien: de nieuwe vriend van Julia Mekkes

Door Redactie
Zien: de nieuwe vriend van Julia Mekkes

Julia Mekkes (27), de ex-vriendin van Dave Roelvink, liet eind vorige maand al weten dat ze weer gelukkig is in de liefde. Maar nu deelt ze voor de allereerste keer ook een kiekje van haar én haar nieuwe vriend op Instagram.

Julia was recent nog te zien in een aflevering van First Dates, waar haar afspraakje geen succes bleek te zijn. Maar eind vorige maand maakte ze echter aan Shownieuws bekend weer gelukkig te zijn in de liefde. Waar ze hem eerst nog 'date' noemde, kreeg hij in haar volgende vlog al de label 'vriend'. Enne, dat blijkt nu Instagram official te zijn. 

Officieel 

Op social media deelt de strafrechtadvocaat slash vlogger een foto van haar én haar kersverse vriend Mischa. Onder de foto schrijft ze alleen een hartje, waardoor haar volgers haar massaal feliciteren. 'Veel geluk samen', 'Knap stel. Fijne feestdagen' en 'Gefeliciteerd', luiden de reacties. 

BN'ers

Ook kan Julia op lovende reacties van BN'ers rekenen. 'Jaaaaaaaa blij voor jou', schrijft Monique Westenberg onder de foto. Maar ook Gwen van Poorten, oud-Utopiaan Rowena Baierl en curvy supermodel Isadee Jansen reageren op het zoete kiekje die je hieronder kunt zien. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.