• De Frogers

Zien: Danny Froger en Ann Dominique onthullen geslacht tweede kindje

Door Redactie
Zien: Danny Froger en Ann Dominique onthullen geslacht tweede kindje

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique maakten eind vorige maand bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Samen zijn ze ook al trotse ouders van dochtertje Fallon. Op Instagram onthult het stel nu wat het geslacht van de tweede spruit is. 

Op tweede paasdag maken Danny en Ann Dominique het geslacht van hun kindje bekend. 

Reveal 

Op het filmpje zie je het gezin gekleed in neutrale tinten en in het midden een grote bruine ballon. Aan Ann Dominique de eer om deze lek te prikken. De confetti kleurt roze, wat betekent dat Fallon een zusje krijgt. Het gezin kan hun geluk niet. 'Ze noemen mij de nieuwe Robert ten Brink ??.', grapt Danny, doelend op de vele dochters die de All You Need Is Love-presentator heeft. 

Tekst gaat verder na de post. 

Felicitaties

Het stel kan op flink wat felicitaties van hun volgers rekenen. Zo schrijft iemand: 'Zo leuk nog een meisje ❤️.' Een ander: 'Superleuk nog een kleine meid op komst ??? gefeliciteerd!!' Ook menig BN'er heeft gereageerd. Zo laten Monique Westenberg, Bas Smit, Ellemieke Vermolen en trotse (oma) Natasja Froger roze hartjes achter. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.