• Showbizz

Zien: Bibi Breijman ondergaat metamorfose

Door Redactie
Zien: Bibi Breijman ondergaat metamorfose

Bibi Breijman is haar kapsel zat en gaat voor een metamorfose. Op Instagram deelt de succesvolle influencer een foto in de kappersstoel met de tekst 'before'. Daarna deelt ze een selfie met het eindresultaat. 

Een kleine verandering aan je uiterlijk geeft je soms direct een compleet andere look. Bibi Breijman weet dat als geen ander en kiest in de kappersstoel voor een klassieke pony. De influencer deelt before en after foto's van de metamorfose. 

De tekst gaat verder onder de foto. 

Zien: Bibi Breijman ondergaat metamorfose
Zien: Bibi Breijman ondergaat metamorfose

Ontrouw 

Breijman beviel in mei van Chester, haar tweede kind met Waylon. Kort na de geboorte bevestigde de zanger in een inmiddels verwijderd bericht op Instagram dat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan. Hij zei het te hebben 'verkloot' en sprak over 'demonen' in zijn hoofd. De influencer heeft niet gereageerd op de ontrouw van haar geliefde. Wel plaatste ze op Vaderdag enkele onflatteuze foto's van Waylon. 'En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag', schreef ze daarbij. De zanger zei vorige maand tegen RTL Boulevard dat de twee hun problemen samen oplossen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.