• Hazes

Zien: André Hazes junior draagt haar in een knotje

Door Redactie
Zien: André Hazes junior draagt haar in een knotje

Geen kappersbezoek voor André Hazes junior, en ook zijn ouders nemen het heft (schaar) niet in eigen hand. Het jochie heeft tegenwoordig halflang haar en is nu zelfs gespot met een knotje. 

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, draagt zijn haar al jaren in een knotje. André junior gaat hem nu achterna! Het jochie is met zijn nieuwe hairdo te zien op een foto die de zanger op Instagram plaatst. Vader en zoon geven elkaar een liefdevol kusje. 

Niet herkenbaar in beeld

Het jochie is niet vaak meer te zien op de Instagramaccounts van André en Monique. Ze hebben in april 2020 besloten om hun zoontje niet langer herkenbaar in beeld te brengen door emoticons of een balk met tekst over zijn gezicht te plakken. Volgens het stel werd hun zoontje steeds vaker herkend en zou hij daar last van hebben.

Liefde overwint alles

Dat de liefde alles overwint, blijkt wel bij André en Monique. Hazes ging vorig jaar december op zijn knieën voor Westenberg. Zij heeft haar jurk immers al uitgezocht, maar in 2021 zullen de twee tortelduifjes niet hun weg maken naar het altaar. Dat liet bruidjurksontwerper Alberto Axu eerder weten. 'Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden. Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.'

Beeld: Peter Smulders 

Zien: André Hazes junior draagt haar in een knotje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.