• Yolanthe Cabau

‘Ze had een intiem dinertje met Wesley’ maar Yolanthe met zoontje tóch alleen terug naar Amerika

Door Redactie
‘Ze had een intiem dinertje met Wesley’ maar Yolanthe met zoontje tóch alleen terug naar Amerika

Hoewel de huwelijksbreuk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen begin 2019 bekend werd gemaakt, is hun echtscheiding nog altijd niet definitief.

Volgens ingewijden doet Wesley er werkelijk alles aan om zijn ex-vrouw voor zich terug te winnen, ook omdat Yolanthe de deur voor hem nog altijd op een kier houdt. ‘Wesley en Yolanthe zijn onlangs samen een hapje gaat eten bij vrienden, dat was erg intiem en gezellig,’ vertelt een nabije bron aan Story.

Los Angeles

‘Wesley wil niets liever dan een hereniging met Yolanthe. Hij heeft erg veel spijt van zijn fouten. Omdat Wesley en Yolanthe nog veel samen zijn, weten zelfs zijn vrienden en familie niet precies of ze definitief uit elkaar zijn.’ Zoals bekend volgde de breuk tussen Wesley en Yolanthe nadat de oud-voetballer was vreemdgegaan. Vervolgens vertrok Yolanthe met Xess Xava naar Los Angeles, waar ze een bestaan als actrice probeert op te bouwen. Voor Wesley zijn de komende maanden cruciaal. Zal Yolanthe hem genoeg gaan missen om de draad samen toch weer op te pakken? 

Door: Nick Dijkman | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 13 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.