• Hazes

Zangfestijn Holland Zingt Hazes wederom groot succes + bestel je kaarten voor 2019 hier

Zangfestijn Holland Zingt Hazes wederom groot succes + bestel je kaarten voor 2019 hier

Zaterdagavond vond het eerste concert van Holland Zingt Hazes 2018 plaats. In een uitverkochte Ziggo Dome brachten meerdere artiesten een eerbetoon aan André Hazes, die veertien jaar geleden op 53-jarige leeftijd overleed.

Het is alweer de zesde editie van het zangfestijn. Alle grote hits van de volkszanger kwamen voorbij, gezongen door onder andere Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom.

Holland Zingt Hazes 2018

Natuurlijk waren zoon André en dochter Roxeanne ook van de partij en zongen nummers van hun overleden vader. Net als vorig jaar was er weer een hologram van André Hazes te zien tijdens de show.

Er vinden dit jaar nog drie shows plaats van Holland Zingt Hazes 2018: op zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 april. Alle concerten zijn uitverkocht.

Op 13 april maakte producent MediaLane bekend dat ook in 2019 er weer een editie van Holland Zingt Hazes zal plaatsvinden. Op 22 en 23 maart 2019 zijn de klassiekers van de volkszanger weer te horen in de Ziggo Dome.

Kaarten kopen Holland Zingt Hazes 2019

Wil je er volgend jaar zeker bij zijn? Koop dan snel je kaarten voordat het te laat is! Je scoort al een ticket vanaf €65,40 en via Story krijg je een gratis rangupgrade. Dat betekent dat je een eersterangs ticket koopt voor de prijs van een tweederangs ticket.

Klik hier om kaarten voor Holland Zingt Hazes 2019 te bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Zangfestijn Holland Zingt Hazes wederom groot succes + bestel je kaarten voor 2019 hier

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP