Zangeres Tabitha vraagt om rust na geruchten over vreemdgaan

Tabitha gaat niet reageren op berichten over een mogelijke affaire van haar vriend. De zangeres, die eind oktober voor de tweede keer moeder werd, vraagt op Instagram om rust.

Tabitha

In een feedpost op het social mediaplatform schrijft de zangeres: 'Lieve mensen, ik heb geprobeerd nergens op te reageren maar ook dat stopt de berichtgeving niet. Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen', schrijft Tabitha. 'Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen.'

De tekst gaat verder onder de post.

Geruchten vreemdgaan

Sinds eind vorige maand gaan geruchten rond dat Tabitha's vriend Mauron haar tijdens de zwangerschap zou hebben bedrogen.

Gezin

In april 2022 - ruim een jaar na de geboorte van hun eerste dochtertje - maakte Tabitha bekend voor de tweede keer zwanger te zijn, weer van een meisje.  'We kunnen niet wachten om je vast te houden en voor altijd van je te houden', schreef ze toen. 'Jouw zus, vader en ik wachten geduldig zodat we straks allemaal samen kunnen zijn.' Op 20 maart 2021 werden Tabitha en haar vriend Mauron al ouders van dochtertje Imaya.

Kraamtijd met een rauw randje

De kraamtijd verliep niet altijd even fijn. 'Als ik nu terugkijk heb ik wel echt in een bubbel gezeten', liet Tabitha aan RTL Boulevard weten. 'Maar dat doet de natuur heel mooi want anders lukt dat gewoon niet.' Ze kijkt dan ook dubbel terug op haar eigen kraamtijd: 'Ik kijk nu terug als iets wat heel mooi is maar het heeft ook een hele rauwe kant. De kraamtijd is voor mij heel heftig geweest', zegt Tabitha in alle eerlijkheid. 'Het is het mooiste wat ik heb mogen meemaken maar het heeft ook een heel rauw randje.' De brunette praat daar heel open over en dat heeft een reden. 'Ik vind het heel belangrijk om daarover te praten en daar eerlijk over te zijn omdat ik me voor kan stellen dat heel veel vrouwen daar bij een eerste kindje van schrikken.'

Bron: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.