Zangeres Tabitha deelt prachtige transformatie die ze als moeder heeft ondergaan

Zangeres Tabitha deelt prachtige transformatie die ze als moeder heeft ondergaan

Tabitha werd op 20 maart moeder van haar dochtertje Imaya. Dat de eerste zwangerschap een prachtige ervaring was voor de zangeres laat ze nu nogmaals zien op Instagram. Daar deelt ze een bijzondere transformatie die ze de afgelopen negen maanden heeft ondergaan.

Transformatie Tabitha

'My greatest transformation ? ' schrijft Tabitha bij de collage op Instagram. Op de zes foto's is de zangeres in een steeds andere fase van haar zwangerschap te bewonderen. 'Ik vind het soms nog moeilijk te geloven dat jij in mijn buik hebt gezeten. Je groeit zo snel, en toen ik vandaag kleertjes voor je bestelde en je alweer 4 maten groter bent dan 7 weken geleden besefte ik nog meer hoe snel de tijd gaat', aldus een emotionele Tabitha. 

Dankbaar

'Ik voel me mooier dan ooit omdat ik jou mama ben en ik ben me bewust, oh zo bewust, hoe gezegend we zijn en daar ben ik oh zo dankbaar voor. Dankbaar dat ik jou mamma mag zijn en dankbaar dat we veilig zijn.' De sluit de post af met een mooie boodschap voor haar volgers: 'Ik stuur liefde en kracht naar een ieder die dat nodig heeft. Mogen jullie dromen in vervulling komen en mogen jullie hart vol zijn met liefde, ongeacht. ? .' 

Bijzondere reacties

Shary-An, die zelf net moeder is geworden, schrijft: 'Wat het vrouwelijk lichaam allemaal kan! Te bijzonder, zo mooi!❤️ .' Ook Kirsten Schilder vindt het bijzonder. Collega Glennis Grace geeft kan het niet laten om een complimentje achter te laten voor de kersverse moeder. Wat een mooie mama ben jij❤️❤️❤️ .'

Happy family

Eind oktober 2020 onthulde de zangeres haar zwangerschap met een prachtige zwart-witfoto van haar en haar vriend Mauron Vlaar (dít is de grote liefde van Tabitha). Op 20 maart 2021 kwam het meisje ter wereld, zo maakte de zangeres bekend op Instagram. Ze luistert voluit naar de naam Imaya Tabitha Vlaar. Als kers op de taart ging de geliefde van de zangeres – met wie ze ruim drie jaar samen is – op zijn knieën, zo maakte Tabitha eind februari bekend. Van het romantische aanzoek deelde ze een paar prachtige foto’s op Instagram.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.