Zangeres Maan heeft offer moeten brengen om droom waar te maken

Door Redactie
Zangeres Maan heeft offer moeten brengen om droom waar te maken

Zangeres Maan deed in 2016 mee aan The Voice of Holland en was daarna niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. Ze scoort hit na hit en heeft zelfs vele awards op haar naam staan. Toch moest Maan de Steenwinkel (24) meerdere offers brengen om haar droom waar te maken, zo laat ze weten in 'Grazia'. 

Aangezien Maan nog zo jong was toen ze The Voice won heeft ze haar studententijd niet kunnen beleven. Dat noemt de zangeres haar 'grootste offer'. 

Volwassen worden

Ook vindt Maan dat ze een 'spoedcursus volwassen worden' heeft gehad. 'Het is lastiger om op je bek te gaan en weer op te staan, omdat je onder een vergrootglas ligt', laat ze weten. 'Daardoor ben je voorzichtiger. Fouten maken kan niet ongezien.' Toch kijkt de zangeres daar niet slecht op terug. 'Dat voelt niet als een offer. Ik ben vooral dankbaar dat mijn leven zo is gelopen. Ik kan doen waar ik als klein meisje van droomde', zegt de jonge zangeres. En dat is optreden in de Ziggo Dome.

Stijve tv-wereld

Toch ziet ze een feestje met mede-studenten wel zitten. 'Er zijn geen ego’s, er wordt niet geshowd. Het boeit allemaal niet; iedereen doet gewoon waar-ie zin in heeft', zegt Maan daarover. 'In de tv-wereld is het misschien wat stijver, maar ook dat heeft zijn charme. Ik wil het een niet ophemelen en het ander afkraken, maar als je een verschil wilt benoemen, is dat vooral dat er bij leeftijdsgenoten meer het gevoel is van avontuur.'

Toekomst en privéleven

Ondanks de offers die ze op vroege leeftijd heeft gemaakt ziet Maan een mooie toekomst voor zich. Al wil de zangeres niets kwijt over een potentiële nieuwe liefde. Later hoopt ze 'een mooi gezin te krijgen en mama te worden'. Een groot voorbeeld hoe je een gezin en je carrière kunt combineren is voor Maan Chantal Janzen. 'Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar. Verder hoop ik dat ik nog heel veel ervaringen en successen kan blijven delen met de mensen om me heen.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.