• Showbizz

Zanger John de Bever laat zich uit over homoseksualiteit in de voetbalwereld

Zanger John de Bever laat zich uit over homoseksualiteit in de voetbalwereld

John de Bever speelde eerst professioneel zaalvoetbal voordat hij zanger (bekend van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’) werd. Hij is een voorbeeld voor velen, aangezien hij als voetballer openlijk uit de kast is. Zelf voelt hij dat niet zo, deelt de zanger in een programma van RTL Boulevard: Aran on Tour.

Gewoon voor uitkomen

‘Ze vragen het weleens aan mij, maar jongens: gewoon voor uitkomen’, vertelt John. ‘Want nou blijkt wel weer, twee mannen… als ik optreed in Groningen dan willen ze allemaal op de foto met Kees (Johns partner, red.). En ze weten allemaal dat wij samen leven.’

Nooit negatief

Volgens de 57-jarige zanger is er geen enkel probleem. Ook zegt nooit iemands iets negatiefs over de relatie tussen hem en Kees. ‘Wij hebben er überhaupt nog nooit last van gehad. Iemand die het daar niet mee eens is wordt toch nooit jouw vriend. Dan zoek je gewoon andere vrienden’, besluit John.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.