Zanger Eloi neemt drie keer afscheid van Kensington in Ziggo Dome

Door Redactie
Zanger Eloi neemt drie keer afscheid van Kensington in Ziggo Dome

Kensington neemt in de huidige bezetting volgend jaar niet twee maar drie keer afscheid in de Ziggo Dome. De band, die ook op 3 en 4 september optreedt in de Amsterdamse concerthal, geeft op 2 september een extra show.

De Utrechtse groep voegt een derde concert toe omdat de vraag naar tickets 'enorm' is nu vorige week bekend werd dat de band stopt in de huidige bezetting, laat Kensington donderdag weten op Twitter. Daarnaast is het een goedmaker omdat de concerten die voor volgende maand gepland stonden in de Ziggo Dome zijn geannuleerd. Kaartjes voor de drie optredens in september zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Uit de band

Zanger Eloi Youssef maakte vorige week bekend na vijftien jaar uit de band te stappen, onder meer omdat het 'creatief rond' is voor hem, zo vertelde hij zondagavond in de talkshow Humberto. De overige bandleden zeiden toen op zoek te gaan naar een nieuwe zanger.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.