• Overleden

Zanger Dani openhartig over overlijden vriend: 'Het is voor mij een hoofdstuk dat is afgesloten'

Door Redactie
Zanger Dani openhartig over overlijden vriend: 'Het is voor mij een hoofdstuk dat is afgesloten'

Dani van Velthoven ging door een gitzwarte periode na het overlijden van zijn grote liefde Azad. De zanger maakte het bedroefde nieuws destijds bekend via Instagram. Aan Humberto Tan vertelt Dani openhartig hoe het nu met hem gaat. 

De zanger heeft een zware periode achter de rug, nadat zijn grote liefde vorig jaar besloot om uit het leven te stappen. In de talkshow van Humberto brengt Dani nu een lied van Stromae ten gehore. 

Cover

Het nieuwe nummer van Stromae, genaamd 'L'Enfer', gaat over depressie en zelfmoordgedachtes. Iets waar Dani het in het begin moeilijk mee had. 'Ik vond het heel heftig. Het is best wel bijzonder om een popnummer te releasen waar je zo donker in kan zijn', vertelt de zanger.

Superfan

'Dat doet hij wel vaker. Bij 'Papaoutai' heeft hij dat ook gedaan. Dat is een heel bittere tekst dat er geen vaderfiguur is, maar wel een happy tune, waardoor het eigenlijk heel hypnotiserend wordt. Ik ben echt superfan van Stromae', vervolgt Dani. 'Dus dat hij dat releaset na wat er gebeurd is vorig jaar... Dat raakt mij onwijs.'

Afgesloten hoofdstuk

Hoewel het nieuwe nummer van Stromae aardig beladen voor Dani was, wilde hij het wel graag zingen bij Humberto. 'Ik had er vooral heel veel zin in. Het is voor mij een hoofdstuk dat is afgesloten. Het is best wel moeilijk om te werken aan je carrière als je lijdt aan een depressie. (...) Ik kan mijn gevoel er wel in leggen, maar ik ga er niet aan kapot', aldus de zanger. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.