Yvonne Brandsteder over opname zoon: ‘Rick ging tot het gaatje...’

Door Nick Dijkman
Rick- en Yvonne Brandsteder

Nadat Rick Brandsteder (38) door tal van incidenten, vechtpartijen en een voorwaardelijke gevangenisstraf de bodem van de negatieve spiraal bereikt had, besloot hij zich op te laten nemen in een afkick-kliniek. Aan Story vertelt Ricks moeder Yvonne liefdevol waarom hij in Zuid-Afrika verblijft, en hoe het daar met hem gaat.

De opname van Rick Brandsteder in een afkickkliniek in Zuid-Afrika is een feit. Nadat hij in het vliegtuig daarnaartoe werd gesignaleerd, belde Shownieuws met de RTL-presentator om hem de geruchten over een opname in een afkickkliniek voor te leggen. In eerste instantie ontkende Rick daar te verblijven, later bevestigde hij dat alsnog. Over de reden van zijn opname liet de presentator niets los. 

Tot het gaatje

De moeder van Rick, Yvonne, is een stuk duidelijker. Eerlijk en positief als ze is, vertelt de echtgenote van Ron Brandsteder aan Story: ‘Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt. Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht. Rick zit daar nu een week en zal er 28 dagen blijven.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 49 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.