Yvon Jaspers over haar gewonde hond: 'Kritieke dagen nog niet voorbij'

Yvon Jaspers heeft haar volgers op haar Instagram een update gegeven over haar aangevallen hond Tommy.

Yvon Jaspers
© Peter Smulders

De hond van Yvon Jaspers verkeert nog altijd in kritieke toestand. 'De kritieke eerste vier dagen zijn nog niet voorbij', zo schrijft de presentatrice op Instagram. Het diertje, bekend uit Boer Zoekt Vrouw, werd vrijdag tijdens het uitlaten flink te grazen genomen door een andere hond.

'De schrik zit er hier goed in', schrijft de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice. 'Wij tobben het hele weekend met ellendige verwondingen, antibiotica, medicijnen, nachtelijk spoken... Van deze hond wordt zo ongelooflijk veel gehouden door zo veel mensen.' Jaspers bedankt iedereen voor de steun die ze de afgelopen dagen heeft ontvangen. Momenteel ligt Tommy vooral thuis onder de tafel te herstellen.

Lappenmand

Tommy is sinds 2016 in het populaire KRO-NCRV-programma te zien. De 11-jarige hond lag elf weken geleden ook al in de lappenmand om te herstellen van een operatie. Die had hij nodig nadat hij tijdens het stoeien zijn kniebanden had gescheurd. Ook zijn meniscus bleek verbrijzeld. Het betekende dat de hond niet meekon met de draaidagen voor het komende seizoen van Boer Zoekt Vrouw.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!