Yvon Jaspers heeft goed nieuws voor Boer Zoekt Vrouw-fans

Fans van Boer Zoekt Vrouw kunnen weer opgelucht ademhalen, Yvon Jaspers heeft namelijk goed nieuws te vertellen...

Yvon Jaspers

Het leek er even op dat het allemaal niet meer door zou gaan, maar tot opluchting van bijna heel Nederland heeft Yvon Jaspers dan eindelijk bevestigd: er komt een nieuw seizoen van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw

Hoewel Yvon dit goede nieuws via haar social media maar graag met haar volgers deelt, is er eigenlijk een andere bekendmaking die ze wil doen. De presentatrice deelt namelijk dat ze 'oma' is geworden. 

Oma geworden

Maar Yvon is niet oma van een (menselijk) kind geworden, maar van een stuk of tien biggetjes. 'Geweldig babynieuws', zo schrijft Jaspers op haar Instagram. 'Vannacht ben ik oma geworden van een biggenelftal. My Lady ontpopt zich tot een oermoeder. Wie de vader is, zal altijd een raadsel blijven. William of Harry?'

De tekst gaat verder onder de post. 

Drukte

Ook laat Yvon weten dat ze waarschijnlijk haar handen vol gaat hebben aan het oma zijn. 'Zo jammer dat #onzeboerderij (voorlopig) is afgelopen. Haha. Hier kan je toch uren naar kijken? ❤️'. Onze Boerderij: En Nu Zelf is een ander programma dat Jaspers presenteert en dat dus ook terugkomt voor een nieuw seizoen.

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Maar Yvon laat erna ook wat los over publieksfavoriet Boer Zoekt Vrouw. Als antwoord op een vraag van een volger waarom Onze Boerderij 'voorlopig' is gestopt, zegt Jaspers: 'Moet even boeren aan de vrouw helpen'. Hieruit blijkt dus dat er zeker een nieuw seizoen van het programma aan zit te komen. 

Bron: Televizier, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!