• Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers deelt verdrietig nieuws over labradoodle Tommy

Verdrietig nieuws voor de hond van Yvon Jaspers (49). Het beestje stoeide iets te enthousiast op de trap en kan daardoor niet bij de opnames zijn van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw..

Door Naomi Pater
Yvon Jaspers

De geliefde viervoeter stond de presentatrice ieder jaar bij tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw, maar door een verbrijzelde meniscus kan dat dit jaar niet door gaan. 

Flinke revalidatie

De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice schrijft: 'Zielige trouwe lieve wijze Tom. Tijdens een stoeipartijtje op de trap zijn kniebanden gescheurd en meniscus verbrijzeld. Vandaag geopereerd. Er staat ons een flinke revalidatie te wachten… Tom verheugde zich zo op de draaidagen van Boer zoekt Vrouw....'

Advies van volgers

Aan het einde van de post vraagt Yvon haar volgers om advies: 'Iemand ervaring met een oudere hond (bijna 11) en zo’n grote ingreep?' De presentatrice krijgt honderden reacties van hondenliefhebbers met allerlei soorten tips. 

Medeleven

Volgers leven ook erg mee met het beestje. 'Ohhh lieve wijze Tom.....Héél pijnlijk nu en het wordt snel veel beter', schrijft iemand. 'Ach die arme Tom, hopelijk valt de pijn mee. Sterkte met de revalidatie, neem de tijd', zegt een ander.

Hond Tommy

De labradoodle van Yvon is al jaren populair op Instagram, want waar de Boer Zoek Vrouw-presentatrice gaat, gaat haar hond Tommy. Het schattige beestje reist altijd mee met de KRO-coryfee en dat is volgers niet ontgaan. Zelfs tijdens het uitdelen van de brieven struint de harige viervoeter kwispelend door de weilanden en stallen. Boer Zoek Vrouw-fans vinden het geweldig dat Yvon regelmatig kiekjes deelt van haar trouwe labradoodle. 

De populaire Tommy heeft ook nog een maatje die hem tijdens zijn herstel van de meniscus ongetwijfeld gaat bijstaan. 

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!